Νικολέτα Μαυρίδη και Παύλος Γαλακτερός γνωρίστηκαν στον περσινό κύκλο του Survivor και σε σύντομο χρονικό διάστημα ήρθαν κοντά.
Οι φήμες μάλιστα τους ήθελαν -και τους θέλουν- ζευγάρι. Ωστόσο, όπως φαίνεται κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
Η χορογράφος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσά τους και πως είναι μόνο φίλοι.
«Δεν είμαστε μαζί με τον Παύλο. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι, αγαπιόμαστε πάρα πολύ, έχουμε φανταστική χημεία, αλλά αυτό, μέχρι εκεί. Το λένε και το ξαναλένε», είπε και πρόσθεσε:
«Όταν βγήκα από το Survivor πήρα τηλέφωνο τις κολλητές μου κι έκλαιγα, δεν θα το ξεχάσω. Και στη συνέχεια βρέθηκα με τον Παύλο. Όχι, δεν είμαι ερωτευμένη. Αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι ξανά ερωτευμένη στο μέλλον».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας