Ολοταχώς για άλλη μια κούπα οδεύει η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού.
Οι «ερυθρόλευκες» πήραν άνετα τη νίκη απέναντι στη Βουλιαγμένη στο κολυμβητήριο του Λαιμού στη ρεβάνς της φάσης των «8» του Κυπέλλου και «έκλεισαν» θέση για την τελική φάση (15-16/4).
Τα κορίτσια του Θρύλου, παρά το μεγάλο προβάδισμα (15-8) από τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου στο Παπαστράτειο, αγωνίστηκαν με απόλυτη σοβαρότητα στον Λαιμό, κυριάρχησαν απόλυτα επί του ΝΟΒ και με πρώτη σκόρερ την Ξενάκη με τέσσερα γκολ, πανηγύρισαν σχετικά εύκολα την πρόκριση στο Final-4.
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τη πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και περιμένει τον 8ο των πλέι ιν, ενώ ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει ως 7ος τη Βαλένθια στα πλέι οφ. Δείτε πως μπορούν να συναντηθούν οι «αιώνιοι».
Με τον Τι Τζέι Σορτς να πραγματοποιεί την καλύτερή του εμφάνιση φέτος, ο Παναθηναϊκός νίκησε 87-79 τη Μονακό και εξασφάλισε τη θέση του στα playoffs της Euroleague, όπου θα αντιμετωπίσει τη Βαλένθια!