Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πόλεμος στην Ουκρανία: Ισχυρή επίθεση έχουν εξαπολύσει οι ρωσικές δυνάμεις σε Χάρκοβο και Κίεβο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ισχυρή επίθεση έχουν εξαπολύσει οι ρωσικές δυνάμεις σε Χάρκοβο και Κίεβο

Ένα συγκρότημα πολυκατοικιών χτυπήθηκε από πύραυλο ενώ μαίνονται οι μάχες στο Χάρκοβο με τη Ρωσία να έχει εξαπολύσει σφοδρή επίθεση

Δύσκολη νύχτα στην Ουκρανία, καθώς η Ρωσία έχει εξαπολύσει μαζική επίθεση από παντού. Το Χάρκοβο και οι κοντινές του πόλεις, όπως η Balakleya, σφυροκοπούνται από τις ρωσικές δυνάμεις με πυραύλους ενώ βίντεο και φωτογραφίες που κυκλοφορούν δείχνουν ότι πλήγματα έχουν δεχθεί και κατοικίες. Στο Κίεβο από νωρίς ηχούν σειρήνες ενώ πριν από λίγο υπήρξε ειδοποίηση να τρέξουν όλοι στα καταφύγια. Την ίδια στιγμή πληροφορίες κάνουν λόγο για επικείμενο μαζικό βομβαρδισμό

Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι στόχος έγινε ένα παιδιατρικό νοσοκομείο έξω από το Κίεβο. Από την επίθεση σκοτώθηκε ένα παιδάκι ενώ τραυματίστηκαν άλλα έξι. Σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας της Ουκρανίας κατά τη διάρκεια των τριών αυτών ημερών της ρωσικής εισβολής έχουν χάσει τη ζωή τους πάνω από 210 πολίτες, μεταξύ των οποίων έξι παιδιά. Ακόμα ανέφερε ότι υπάρχουν πάνω από 1100 τραυματίες, ανάμεσά τους πάνω από 100 παιδιά.

Σοκαριστικές εικόνες από την επίθεση στο νοσοκομείο παίδων

Σύμφωνα με πληροφορίες ακούγονται εκρήξεις στο Κίεβο ενώ από τις 17:00 υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας. Την ίδια στιγμή υπάρχουν και αναφορές ότι αλεξιπτωτιστές προσγειώνονται νότια του Κιέβου.

Συγκρότημα πολυκατοικιών στο Χάρκοβο

Το Χάρκοβο δέχεται σφοδρή επίθεση από πυραύλους

Βομβαρδισμοί στην περιοχή Balakleya

Η κλιμάκωση της ρωσικής επίθεσης είχε προαναγγελθεί από τον Ρώσο υπουργό Άμυνας, μετά την αποτυχία να υπάρξουν συνομιλίες με την Ουκρανία, για την οποία κατηγόρησε το Κίεβο.

Όπως φαίνεται η τρίτη νύχτα του πολέμου στην Ουκρανία θα είναι η πιο δύσκολη, καθώς η Ρωσία στοχεύει στα αστικά κέντρα, με τους φόβους για περισσότερα θύματα αμάχους να αυξάνονται.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024