Ώρα Κυπέλλου και στην Ισπανάι, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στον τελικό του Copa del Rey στη Γρανάδα (19:30).
Ο Πάμπλο Λάσο αποφάσισε να «ανακατέψει την τράπουλα» προβαίνοντας σε αλλαγές ενόψει του ματς. Εκτός έμεινε ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, με τον Άντονι Ράντολφ να παίρνρι τη θέση του Φαμπιάν Κοζέρ.
Δε λείπουν βέβαια και οι απουσίες για τους «Μπλάνκος», οι Τρέι Τόμπκινς, Γκάμπριελ Ντεκ και Ρούντι Φερνάντεθ. Υπό αυτές τις συνθήκες οι Καταλανοί παίρνουν στα χαρτιά τον τίτλο του φαβορί, θα πρέπει όμως να τον δικαιολογήσουν και στο παρκέ, με το διακύβευμα να είναι μεγάλο.
🚨Convocatoria del Real Madrid
-No juega Nigel Williams-Goss la final de la #CopaACB contra el Barça
-Entra Anthony Randolph por Causeur
-Se mantienen Trey Thompkins, Deck y Rudy Fernández
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο
Η Ρεάλ πέρασε στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς να «ιδρώσει» στο Μάντσεστερ καθώς από το 20΄ με το πέναλτι του Βινίσιους προηγήθηκε με τον Μπερνάντο Σίλβα να αποβάλλεται. Και στο 93΄ο Βραζιλιάνος έδωσε και τη νίκη (1-2)
Δύο γρήγορα γκολ (6' και 15′) στο επαναληπτικό του Λονδίνου «κλείδωσαν» από νωρίς την πρόκριση στους «8» του Champions League για την Παρί η οποία νίκησε τηνΤσέλσι και στο δεύτερο παιχνίδι (3-0).