Ο Αργεντινός τεχνικός που βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη, θα υπογράψει το συμβόλαιο του και θα παρακολουθήσει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης.
Ο Χερμάν Μπούργος βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη. Τον Αργεντινό τεχνικό υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο Μακεδονία οι άνθρωποι της ΠΑΕ, που τον οδήγησαν στον ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει.
Ο νέος προπονητής των κιτρινόμαυρων έδειχνε να απολαμβάνει την υποδοχή και ήταν ευδιάθετος. Λίο πριν μπει, μάλιστα, στο βανάκι που θα τον μετέφερε, ένας οπαδός του Άρη του έδωσε ένα κασκόλ της ομάδας.
Ο Χερμάν Μπούργος θα παρακολουθήσει αύριο (20/2) το ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης και θα έχει την ευκαιρία να πάρει μια πρώτη «γεύση» από την νέα του ομάδα και τους παίκτες του.
Ακόμα, θα υπογράψει το συμβόλαιο του, διάρκειας 2.5 ετών, ενώ η προπόνηση της Δευτέρας (21/2) αναμένεται να γίνει υπο τις οδηγίες του και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του Άρη, στο εξ αναβολής παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.