Στο τένις για να κατακτηθεί ένας πόντος συνήθως απαιτούνται αντοχή και καλές το ποθετήσεις, καμιά φορά όμως η ευρηματικότητα είναι πιο σημαντική απ’ όλα.
Ο Τόμι Πολ έπαιζε ενάντια στον Ιστόμιν, σε ένα ματς που δεν είναι από τα πιο εμπορικά, όμως όσοι το παρακολούθησαν από κοντά βρέθηκαν μπροστά σε μια στιγμή μαγείας.
Ο Ιστόμιν πέρασε ένα χτύπημα και φαινόταν να μην το ελέγχει πλήρως ο αντίπαλός του, όμως έκανε κάτι απρόβλεπτο. Βρήκε τη μπάλα, περιστρέφοντας το σώμα του και το χτύπημά του πίσω από την πλάτη ήταν τόσο ξαφνικό που δεν είχε απάντηση, αφήνοντας τους πάντες άφωνους.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά έβαλε τους διαιτητές στην πρίζα καθώς με e mail χτύπησε καμπανάκι ενόψει των αγωνιστικών τεστ του Φεβρουαρίου. Θα είναι τα ίδια με πέρσι που είχαν κοπεί οι μισοί
Στην φυσική της έδρα στο Βελιγράδι και όχι στη Βιέννη, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, θα διεξαχθεί το Παρτιζάν – Ολυμπιακός για την Ευρωλίγκα, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η σερβική ομάδα.
Η μεγαλύτερη ιταλική εφημερίδα, η «Gazzetta dello Sport», ταράζει την καθημερινότητα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με ρεπορτάζ που τονίζει ότι ο Φώτης Ιωαννίδης προβάρει τη φανέλα της Λάτσιο!