Η Αντιγόνη Κουλουκάκου θέλησε να αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο την μοναδική ντίβα Μόνικα Βίτι, την βασίλισσα του ιταλικού σινεμά. Η ηθοποιός που ενσαρκώνει την Ιουλία Βρεττάκου στην τηλεοπτική σειρά του Mega «Γης της Ελιάς» φόρεσε μια ξανθιά περούκα και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του Πατρινού Νίκου Ψαθογιαννάκη. «Monica Vitti Tributo» σημείωσε χαρακτηριστικά στα ιταλικά.
Η Αντιγόνη Κουλουκάκου θέλησε να αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο την Ιταλίδα ηθοποιό Μόνικα Βίτι, η οποία πέθανε την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου σε ηλικία 90 ετών.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας