«Ειλικρινή και εφ’ όλης της ύλης» χαρακτήρισε ο τομεάρχης Εξωτερικών του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος, τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων για τα τρέχοντα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής.
«Με τον υπουργό Εξωτερικών είχε μία μακρά και ειλικρινή συζήτηση εφ’ όλης της ύλης: Κυπριακό, ελληνοτουρκικά, Βαλκάνια, Ουκρανία, East Med.Δεν υπήρξε θέμα που να έμεινε έξω από τη συζήτησή μας», ανέφερε ο κ. Λοβέρδος.
«Επιλέγω στο μήνυμά μου να απευθυνθώ στην ομογένειά μας στην Ουκρανία και να στείλω μήνυμα ότι είμαστε κοντά τους. Η Ελλάδα θα είναι πάντα κοντά τους», τόνισε χαρακτηριστικά.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.