Ευχάριστα νέα στον Ολυμπιακό! Όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, όλοι οι παίκτες της ομάδας είναι πλέον αρνητικοί στον κοροναϊό, αφήνοντας πίσω τους οριστικά την περιπέτεια των τελευταίων ημερών.
Πιο συγκεκριμένα, έβγαλαν το πρώτο αρνητικό τους τεστ οι δύο τελευταίοι παίκτες που νοσούσαν και σήμερα (08/01) υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις ενώ έκαναν και νέο PCR.
Έτσι, από την Κυριακή (09/01) αναμένεται να μπουν όλοι στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και να τεθούν στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα ο οποίος θα δει την ομάδα του πλήρη – από άποψη ιού τουλάχιστον – μετά από πάρα πολλές μέρες.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.