Φώφη Γεννηματά – Η αφιέρωση του συζύγου της με στίχους του Γκάτσου [εικόνα]
Ο άνδρας που στάθηκε βράχος δίπλα της και τη στήριξε σε κάθε δύσκολη στιγμή, σε κάθε μάχη της, προσωπική ή πολιτική της απόφαση, ο Ανδρέας Τσούνης συγκινεί με την ανάρτησή του στο Facebook.
Σαν σήμερα η Φώφη Γεννηματά θα γιόρταζε την ονομαστική της εορτή.
Ο σύζυγός της, ο άνδρας που στάθηκε βράχος δίπλα της και τη στήριξε σε κάθε δύσκολη στιγμή, σε κάθε μάχη της, προσωπική ή πολιτική της απόφαση, ο Ανδρέας Τσούνης συγκινεί με την ανάρτησή του στο Facebook.
Σαν σήμερα, όπως στη φωτογραφία του 2003, γιορτάζαμε τη γιορτή της Φώφης. Με ευχάριστα τραγούδια, παρέα και μουσική. Τώρα τα μόνα λόγια που μου έρχονται στο νου είναι οι στίχοι του Νίκου Γκάτσου:
Κοιμήσου Περσεφόνη στην αγκαλιά της γης στου κόσμου το μπαλκόνι ποτέ μην ξαναβγείς
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας