Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παλαιστής μαχαιρώνει τον διαιτητή στο κεφάλι, κατά τη διάρκεια του αγώνα – Σκληρές εικόνες

Παλαιστής μαχαιρώνει τον διαιτητή στο κεφάλι, κατά τη διάρκεια του αγώνα – Σκληρές εικόνες

Ο αγώνας έχει διακοπεί και ο διαιτητής είναι στο έδαφος και σφαδάζει. Από πάνω του με ένα μαχαίρι ένας παλαιστής με μάσκα τον μαχαιρώνει στο κεφάλι.

Ο Κέβιν Νίκολσον είναι ένας μασκοφόρος παλαιστής με το ψευδώνυμο «Hannibal». Κατά τη διάρκεια ενός αγώνα πάλης έκανε το αδιανόητο. Παράτησε τον αντίπαλο του και τα έβαλε με τον διαιτητή.

Μάλιστα τον έβαλε κάτω, ανέβηκε από πάνω του και μετά το ξύλο που του έριξε, με ένα μαχαίρι άρχισε να τον καρφώνει στο κεφάλι. Ο διαιτητής Λάντο Ντελτόρο, σφάδαζε στο έδαφος μέχρι που λιποθύμησε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.


Όλα αυτά έγιναν κατά τη διάρκεια αγώνα πάλης (κατς) στο Ίρβινγκ του Τέξας. Στο νοσοκομείο οι γιατροί είπαν ότι ο Λάντο παραλίγο να έχανε τη ζωή του αφού είχε υποστεί υποογκαιμική καταπληξία.


Πρόκειται για μια απειλητική για τη ζωή κατάσταση που προκύπτει όταν κάποιος χάνει περισσότερο από το 20% του αίματος ή των υγρών του σώματος του ξαφνικά. Αυτή η σοβαρή απώλεια υγρών καθιστά αδύνατο για την καρδιά να εξωθήσει αρκετό αίμα στο σώμα. Προκαλείται από απώλεια αίματος από σοβαρές πληγές.
Η ομοσπονδία τιμώρησε τον «Hannibal» με αποβολή εφ όρου ζωής από τα ρινγκ, για αυτήν την εξαιρετικά βίαιη συμπεριφορά του.

«Δεν μου είπε να σταματήσω»

Από την πλευρά του ο «Hannibal» υποστήριξε πως συνέχισε να κάνει ότι έκανε και ενώ ο διαιτητής σφάδαζε γιατί σε καμία στιγμή ο διαιτητής δεν του ζήτησε να σταματήσει ή έστω να του πεί ότι πονούσε.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024