Νίκη τετράδας για την Ουνιόν που επικράτησε με 2-1 της Λειψίας στο Βερολίνο και κάνει όνειρα ακόμα και για Champions League. Τρίτη σερί ήττα για τους «Ταύρους» που χάνουν έδαφος στην υπόθεση Ευρώπη.
Μεγάλη νίκη για την Ουνιόν Βερολίνου. Η ομάδα της πρωτεύουσας «καθάρισε» με 2-1 την Λειψία και έπιασε τετράδα την ώρα που οι «Ταύροι» αρχίζουν να χάνουν την επαφή τους με τις θέσεις της Ευρώπης, μετά και την τρίτη τους σερί ήττα.
Μόλις στο 6′ ήρθε το 1-0 για τους γηπεδούχους όταν ο Μπαουγκάρντλ έδωσε με το κεφάλι στον Αβονίγι και αυτός με νέα κεφαλιά σκόραρε. Στο 23′ ήρθε η απάντηση της Λειψίας με τον Ενκουνγκού να κάνει το σουτ από μακριά και τον Λούθε να κάνει το λάθος, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1.
Τελικά η Ουνιόν πήρε τη νίκη όταν στο 57′ όμως μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μπαουγκάρτλ από κοντά εκμεταλλεύτηκε μία κόντρα της μπάλας κι έκανε το 2-1.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Μια υπόθεση διαφθοράς και απάτης ταλανίζει το βελγικό μπάσκετ, αφού η Ομοσπονδία της χώρας κατηγορείται ότι «έστελνε» αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες χωρίς αυτοί να πληρούν τα κριτήρια.
LIVE: Εξατσίμπασι – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Εξατσίμπασι – Ολυμπιακός για την 4η αγωνιστική του Champions League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 7.
Ο παλαίμαχος χαφ των «κόκκινων» έχει ξεκάθαρη άποψη για το ποιος πρέπει να είναι ο προπονητής που θα διαδεχθεί τον Σλοτ, αν οι πρωταθλητές Αγγλίας απομακρύνουν τον Ολλανδό
Την τελευταία πνοή του σε ηλικία μόλις 50 ετών άφησε ο Άντε Γκργκούρεβιτς, πρώην παίκτης των ΑΕΚ και Άρη. Οι ανακοινώσεις που εξέδωσαν οι δύο «κιτρινόμαυρες» ομάδες.