Η Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ εξυμνεί το θρυλικό βρετανικό συγκρότημα The Beatles με μια capsule συλλογή με γραφικά και σχέδια εμπνευσμένα από τα πιο εμβληματικά εξώφυλλα του γκρουπ.
Η κυκλοφορία της συλλογής συμπίπτει με την έναρξη προβολής του νέου ντοκιμαντέρ του Πίτερ Τζάκσον «The Beatles: Get Back».
Η συλλογή είναι ένας ύμνος στην εικονογραφία, τη μουσική και τις αξίες του συγκροτήματος – θρύλου και περιλαμβάνει δημιουργίες για γυναίκες και άνδρες παραγόμενες με φιλικές προς το περιβάλλον διαδικασίες, μεταξύ άλλων ένα bomber τζάκετ εμπνευσμένο από την γκαρνταρόμπα του πατέρα της, πρώην μέλους των Beatles, Πολ ΜακΚάρτνεϊ.
Σχολιάζοντας τη συλλογή «Stella McCartney x The Beatles: Get Back» η σχεδιάστρια μόδας τόνισε: «Είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα τραγούδι ή μια συναυλία – είναι η διαχρονική ιστορία των φίλων για όλη τη ζωή που μαζεύονται για να δημιουργήσουν κάτι απίστευτο με γέλιο και απόλυτη γενναιότητα ενώ στέκονται στην πρώτη γραμμή της αλλαγής. Οι Beatles ήταν τα πρόσωπα ενός πολιτιστικού κινήματος για θετική αλλαγή που συνεχίζει να διαμορφώνει τις ζωές εκατομμυρίων σε όλο τον κόσμο και ελπίζω ότι αυτή η capsule συλλογή τιμά και μεταδίδει αυτά τα αιώνια μηνύματα σε μια νέα γενιά».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας