Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ιντερ – Νάπολι 3-2- Η πρωταθλήτρια Ιντερ είναι ξανά εδώ

Ιντερ – Νάπολι 3-2- Η πρωταθλήτρια Ιντερ είναι ξανά εδώ

Με εμφάνιση πρωταθλήτριας, η Ιντερ έσπασε το αήττητο της Νάπολι, επικρατώντας με 3-2 και έβαλε «φωτιά» στο πρωτάθλημα. Στο -4 από Μίλαν και Νάπολι οι Νερατζούρι.

Ήταν η μεγάλη ευκαιρία της Ιντερ να μπει και πάλι στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάκι δεν την άφησε ανεκμετάλλευτη, καθώς επικράτησε με 3-2 της Νάπολι και μείωσε την διαφορά στο -4 από την κορυφή.

Οι Νερατζούρι, αν και έμειναν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να ανατρέψουντα πράγματα και να σπάσουν το αήττητο των Παρτενοπέι, οι οποίοι έχασαν την ευκαιρία να μείνουν μόνοι πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα, μετά την ήττα της Μίλαν από την Φιορεντίνα.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, προηγήθηκε στο 17΄με τον Ζιελίνσκι, αλλά η Πρωταθλήτρια Ιταλίας κάπου εκεί έβγαλε αντίδραση. Τσαλχάνογλου (25΄) και Πέρισιτς (44΄) ολοκλήρωσαν την ανατροπή,  πριν την λήξη του ημιχρόνου, βάζοντας φωτιά στο Μεάτσα.

Στο ίδιον ρυθμό, συνέχισε και στο δεύτερο ημίχρονο η Ιντερ. Είχε την κατοχή και στο 60΄ ο Λαουτάρο ανέβασε το δείκτη του σκορ, στο 3-1. Από εκεί και πέρα, οι Νερατζούρι κατέβασαν ρυθμό, η Νάπολι ανέβασε τις γραμμές και πίεσε για να μπει και πάλι στην διεκδίκηση του ματς.

Αυτή η υπεροχή της καρποφόρησε στο 78΄ με τον Μέρτενς με μία απίστευτη γκολάρα, να μειώνει σε 3-2. Εκεί ο επιθετικός μονόλογος των Παρτενοπέι έγινε πιο έντονος και στο 90+2  θα μπορούσε να αποσπάσει και την ισοπαλία, αλλά η κεφαλιά του Μάρκο Ρούι σταμάτησε στο δοκάρι μετά την επέμβαση του Χαντανόβιτς.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Νταρμιάν, Ρανόκια, Σκρίνιαρ, Μπαζτόνι, Πέρισιτς (88’ Σατριάνο), Τσαλχάνογλου (62’ Βιδάλ), Μπρόζοβιτς, Κορέα (62’ Ντζέκο), Μπαρέλα (75’ Ντιμάρκο), Λαουτάρο Μαρτίνες (75’ Γκαλιαρντίνι)

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Ρουί, Κουλιμπαλί, Ραχμάνι, Ντι Λορέντζο, Ζιελίνσκι, Ρουίθ, Ανγκισά, Ινσίνιε (75’ Μέρτενς), Λοσάνο (75’ Ελμάς), Οσιμέν (54’ Πετάνια)

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024