Νέο διπλό για τους Σπερς με τρομερό Γουεμπανιάμα (114-93) – Γλίτωσαν την «σκούπα» οι Ρόκετς (115-96)
Νίκη μισή… πρόκριση για τους Σαν Αντόνιο Σπερς, κόντρα στους Πόρτλαντ Μπλέιζερς, με 114-93 – Τα αποτελέσματα της βραδιάς
Μία νίκη μακριά από την πρόκριση βρίσκεται το Σαν Αντόνιο που επικράτησε με 114-93 των Μπλέιζερς. Ο Γουεμπανιαμά ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής και βοήθησε τους Σπερς να πραγματοποιήσουν μία μεγάλη ανατροπή και να κάνουν το 3-1.
Το Πόρτλαντ ξεκίνησε εντυπωσιακά και προηγήθηκε με 17 πόντους στο ημίχρονο. Το 58-41, όμως μετατράπηκε σε 74-74 στο τέλος της τρίτης περιόδου. Στο τελευταίο δωδεκάλεπτο δεν άλλαξε κάτι. Με… σπασμένα τα φρένα τον Σαν Αντόνιο σημείωσε 40 πόντους και πήρε τη νίκη.
Ο Γάλλος σταρ έγραψε στην στατιστική του 27 πόντους, 11 ριμπάουντ, ενώ σημείωσε τρεις ασίστ και επτά μπλοκ.
Στο Τορόντο, οι Ρόκετς επικράτησαν με 115-96 και μείωσαν σε 3-1, στέλνοντας τη σειρά ξανά στο Λος Άντζελες, αποφεύγοντας έτσι την «σκούπα» από την ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς.
Τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA
Τορόντο – Κλίβελαντ 93-89
Οι δύο ομάδες είναι ισόπαλες 2-2 στις νίκες
Πόρτλαντ – Σαν Αντόνιο 93-114
Το Σαν Αντόνιο προηγείται με 3-1 στις νίκες
Φιλαδέλφεια – Βοστώνη 96-128
Η Βοστώνη προηγείται με 3-1 στις νίκες
Χιούστον – ΛΑ Λέικερς 115-96
Το Λος Αντζελες προηγείται με 3-1 στις νίκες
Μινεσότα-Ντένβερ 112-96
Η Μινεσότα προηγείται με 3-1 στις νίκες
- Ο ΠΑΟΚ ρώτησε για τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ – Τι ισχύει με τον αδερφό του Χουάντσο
- «Ο Γεντβάι φεύγει από τον Παναθηναϊκό – Έκλεισε στην Αλ Σαμπάμπ» (pic)
- Η Βιλερμπάν έδωσε εγγυήσεις στον Φρανσίσκο και «τελείωσε» τις φήμες για το μέλλον του
- Ελλάδα – Ιταλία: Μεγάλη «μάχη» για την πρόκριση στον τελικό του World Cup στο Σίδνεϊ!
- Ολυμπιακός: Τελευταίο φιλικό πριν τη Ναϊμέγκεν
- Τσιτσιπάς: «Τα αεροδρόμια θα έπρεπε να έχουν μια ουρά για όσους ξέρουν να βγάζουν το λάπτοπ τους»
- Παναθηναϊκός: «Το ποσοστό μεταπώλησης που διατήρησε η Χάποελ Μπερ Σεβά στον Κάνγκουα»
- Ξέσπασε ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)




![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)














































![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)














Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442