Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τεσσάρα κορυφής για την Ρεάλ (1-4)

Τεσσάρα κορυφής για την Ρεάλ (1-4)

Μια «αεράτη» Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 4-1 της Γρανάδα και επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το «δώρο» της Αλαβές ξετύλιξε η Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, πέρασε σαν αέρας από την έδρα της Γρανάδας, επικρατώντας με 4-1 και πέρασε και πάλι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η Βασίλισσα πάτησε το πόδι στο γκάζι από την αρχή της αναμέτρησης και με τον Τόνι Κροος σε ρόλο δημιουργού (2 ασίστ), προηγήθηκε με 2-0, χάρη στα γκολ των Ασένσιο (19΄) και Φερνάντεζ (25΄), βάζοντας στέρεες βάσεις για την νίκη.

Οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση και στο 34΄ μείωσαν με τον Λουίς Σουάρες σε 2-1, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ρεάλ δεν ήθελε να μπει σε περιπέτειες και ο Βίνισιους (56΄) φρόντισε να δώσει και πάλι προβάδισμα δυο τερμάτων.

Από εκεί και πέρα, η Βασίλισσα δεν έχασε τον έλεγχο της αναμέτρησης με τον Μεντί να δίνει πανηγυρικό τόνο στην επικράτηση της ομάδας τους, για το τελικό 4-1.

Γρανάδα: Μαξιμιάνο, Βίκτορ Ντίαθ (58’ Μολίνα), Χερμάν Σάντσεθ, Νέβα, Κίνι, Γκοναλόν (58’ Ίσμα Ρουίθ), Ροτσίνα (58’ Τορέντε), Πουέρτας (46’ Μοντορό), Μόντσου, Σόρο (77’ Εσκουδέρο), Σουάρες

Ρεαλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Αλάμπα (83’ Βαγιέχο), Καρβαχάλ, Μεντί, Νάτσο, Μόντριτς (80’ Ίσκο), Κρόος (80’ Καμαβινγκά), Κασεμίρο, Μπενζεμά (80’ Γιόβιτς), Ασένσιο, Βινίσιους (71’ Ροδρίγο)

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024