Η τηλεοπτική τους συνάντηση στην σκηνή του J2US μας έχει μείνει αξέχαστη. Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή συναντήθηκαν και στα γενέθλια του Χάρη Σιανίδη.
Τώρα οι δύο κυρίες θα απολαύσουν η μία την άλλη σε Θεσσαλονίκη και Κύπρο. Οι δυο γυναίκες που έγιναν πρωταγωνίστριες σε μία κόντρα που δεν υπήρξε ποτέ, έχουν απίστευτη χημεία επί σκηνής και έρχονται να μας εκπλήξουν για άλλη μια φορά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τραγουδίστριες ήμερα το βράδυ θα βρεθούν στο Barbarella στη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση. Το ρεπορτάζ θέλει την Δέσποινα Βανδή να ανεβαίνει Θεσσαλονίκη για να απολαύσει το πρόγραμμα της Άννας. Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να κάνει και η τελευταία αφού σύμφωνα με πληροφορίες την ερχόμενη Κυριακή θα βρεθεί στην Κύπρο, στο νυχτερινό κέντρο Notes live που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας