Ο 49χρονος νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης. Τα δύο αδέλφια ήταν ανεμβολίαστοι, όπως και το 95% των νοσηλευομένων με κοροναϊό σε όλα τα νοσκομεία της περιοχής.
Ο 39χρονος άντρας -αδελφός του 49χρονου- είχε νοσήσει από κοροναϊό και η κατάσταση του ήταν κρίσιμη. Άφησε την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας την περασμένη Τρίτη.
Πρόκειται για το νεαρότερο θύμα του κοροναϊού στην Δ.Μακεδονία. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άτυχος άντρας με καταγωγή από οικισμό του Νομού Φλώρινας, νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου της Πτολεμαΐδας από τις αρχές Οκτωβρίου.
Λόγω αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου άλλωστε, η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης επΙσήμως βρίσκεται στο 4ο επιδημιολογικό επίπεδο του αυξημένου κινδύνου.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάζονται στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τα Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και τη Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας)