Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα - Με κοροναϊό 27 εργαζόμενοι στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας»

Πάτρα – Με κοροναϊό 27 εργαζόμενοι στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας»

Η ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων "ο Ιπποκράτης"

Καλπάζει ο κοροναϊός στην Πάτρα. 27 Εργαζόμενοι στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας έχουν κολλήσει κοροναϊό και βρίσκονται σε καραντίνα, γεγονός που προκαλεί ανησυχία στους λοιπούς εργαζόμενους, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων «ο Ιπποκράτης».

Αναλυτικά στην ανακοίνωση επισημαίνεται:

Το αρνητικότατο ρεκόρ στα χρονικά της πανδημίας καταγράφουμε αυτήν την περίοδο, σε ότι αφορά του νοσούντες Συναδέλφους μας, όπου με βάση τα χθεσινά δεδομένα που έχουμε, ήδη 27  Συνάδελφοι μας νοσσούν από κορονοϊό. Πέρα από την προαναφερόμενη ανησυχητική κατάσταση, μεγάλο προβληματισμό προκαλούν και τα υπόλοιπα στοιχεία που δημοσιοποίησε κατά την πρόσφατη κινητοποίησή μας, ο Πρόεδρος του Σωματείου μας,  ο οποίος ανέφερε ότι αυτήν την περίοδο της έξαρσης της πανδημίας, πέρα από τούς προαναφερόμενους νοσούντες Συναδέλφους Εργαζόμενους, έχουμε:

«250 περίπου κενές οργανικές θέσεις όλων των ειδικοτήτων στό Νοσοκομείο μας, κενά που μεγαλώνουν δεδομένου ότι το τελευταίο τρίμηνο λόγω των συνθηκών που επικρατούν στό Νοσοκομείο 30 Συνάδελφοί μας οδηγήθηκαν ήδη στήν συνταξιοδότηση και επίκεινται ακόμη άλλοι 20, με τα μέχρι τώρα δεδομένα που δεν αποκλείεται να αυξηθούν» αναφέρεται στην ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας.

Sports in

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε μέσω live streaming στις 19:00 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον 3ο τελικό της Volley League Γυναικών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024