Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέτα Καμπουρέλη - «Δεν είχαμε να φάμε - Παίρνω χάπια για να χαμογελάω»

Τέτα Καμπουρέλη – «Δεν είχαμε να φάμε – Παίρνω χάπια για να χαμογελάω»

Για τις δύσκολες στιγμές που περνά μετά την προφυλάκιση του συζύγου της μίλησε η Τέτα Καμπουρέλη

Για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει μετά την υπόθεση του ριφιφί θυρίδων τραπεζών στο Ψυχικό που οδήγησε στην προφυλάκιση του συζύγου της μίλησε η Τέτα Καμπουρέλη στην εκπομπή Happy Day.

Συγκεκριμένα, η Τέτα Καμπουρέλη δήλωσε:

«Αρρώστησα μετά τα τελευταία γεγονότα. Τα τελευταία 6 χρόνια έχω περάσει πολύ δύσκολα στη ζωή μου. Μη ξεχνάς ότι είχαμε μία ληστεία στο σπίτι, τότε μου πήρε τρία χρόνια να το ξεπεράσω. Το πιο σοβαρό από όλα ήταν αυτό που έγινε με τα δίδυμα, η νύφη μου έπαθε ένα σύνδρομο, κατά το οποίο το ένα έμβρυο έπαιρνε πιο πολύ αίμα από το άλλο. Σώθηκαν όμως και η νύφη μου και τα μωρά, ήταν πολύ σοβαρό».

Όσον αφορά τη σύλληψη του συζύγου της τόνισε:

«Παίρνω το χαπάκι μου για να κοιμηθώ, για να χαμογελάω και να έχω καλή διάθεση. Δε μπορώ να διαχειριστώ όλη αυτή την κατάσταση γιατί έκανα και λάθη. Ήρθαν κοντά μου άνθρωποι για να με βοηθήσουν, εγώ τους εμπιστεύτηκα, με χρησιμοποίησαν, δε μπόρεσα να το αντιμετωπίσω σωστά.

Από τη στιγμή που συνέβη το γεγονός, με έπιασαν κρίσεις πανικού. Μία ανασφάλεια τρομερή, δεν ήξερα που πατάω και που βρίσκομαι, έχασα πέντε κιλά, δε μπορούσα να οδηγήσω το αυτοκίνητο, μιλούσα μόνο με τη μητέρα μου.

Μία εβδομάδα μετά τα γεγονότα, έγιναν κατασχέσεις λογαριασμών και για μία εβδομάδα δεν είχαμε να φάμε. Κατάλαβα τις δυσκολίες που περνάει ο κόσμος. Βρίσκομαι ακόμα σε πολύ δύσκολη οικονομική ανάγκη».

Επιπλέον, όπως είχε κάνει και ο Φίλιππος Σοφιανός πριν λίγες ημέρες μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», η Τέτα Καμπουρέλη διέψευσε τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024