Η κακοκαιρία «Μπάλλος» δημιούργησε πολλά προβλήματα σε πολλές περιοχές της χώρας, όπως και στον Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης. Ύστερα από σχετικό αίτημα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας κήρυξε τον συγκεκριμένο δήμο σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν στις 14 και 15 Οκτωβρίου.
Μέχρι τον Απρίλιο του 2022
Το καθεστώς αυτό ισχύει από την ημερομηνία εκδήλωσης των φαινομένων έως και τις 14 Απριλίου 2022. «Θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις εκείνες, για να επουλωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα οι πληγές που άφησε στο Δήμο μας η πρόσφατη κακοκαιρία», δήλωσε ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Γιάννης Λέντζας.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας