Η Χριστίνα Μπόμπα, που έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια της πριν τέσσερις μήνες, αν και έχει πλέον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο στην διάθεσή της, προσπαθεί να ξεκλέβει χρόνο για να ασχοληθεί ξανά με την γυμναστική.
Σήμερα η διάσημη influencer και σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, δημοσίευσε στο Instagram τρία ολιγόλεπτα βίντεο στα οποία κάνει γυμναστική στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του σπιτιού της.
«’Ηρθε η ώρα να επιστεφτώ και αυτό το δωμάτιο του σπιτιού..» είπε με παράπονο η Χριστίνα Μπόμπα.
Η ίδια ήταν πάντα φαν της γυμναστικής και των έντονων προπονήσεων, αλλά είναι δύσκολη η επιστροφή στην προηγούμενη φυσική κατάσταση για όλες τις νέες μητέρες, ειδικά όταν έχουν να προσέξουν και δύο πλασματάκια.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας