Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star μίλησε το πρωί της Παρασκευής ο Λευτέρης Πανταζής. Ο γνωστός τραγουδιστής μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στην κόρη του, Κόνι Μεταξά, όπου πριν λίγο καιρό γνώρισε και τον σύντροφό της.
Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε για την κόρη του Κόνι Μεταξά και τον νέο της σύντροφο.
Ο τραγουδιστής μίλησε στο STAR για το ενδεχόμενο γάμου της κόρης του και ανέφερε: «Αυστηρός είμαι με την καθαριότητα, με τα οικονομικά της. Κάποια στιγμή θα ήθελα να παντρευτεί και να κάνει κανένα κουτσούβελο να τον κυνηγάμε στο σπίτι. Θα απαγορεύσω στο εγγόνι μου να με λέει “παππού”, θα με λέει “Πανταζή”».
Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στο bullying που είχε δεχτεί στην αρχή της καριέρας του ενώ μάλιστα αποκάλυψε πως τον αποκαλούσαν «Ρωσοπόντιο».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας