Ο Γιάννης Σπαλιάρας, σε ερώτηση των δημοσιογράφων για την προσωπική του ζωή απάντησε πως αυτήν την περίοδο είναι εργένης, κάτι που δεν του αρέσει καθόλου.
«Τι να σας πω ότι είμαι καλά; Δεν είμαι καλά, δεν υπάρχει προσωπική ζωή..!» δήλωσε ιδιαίτερα απογοητευμένος ο ηθοποιός. «Φυσικά και θα ήθελα να υπάρχει κάτι, φυσικά! Είμαι και σε ηλικία που είμαι έτοιμος για όλα αυτά».
Όταν ρωτήθηκε για τον νέο αριθμό των.. κατακτήσεών του ο ηθοποιός έμεινε με το στόμα ανοιχτό: «Δεν είμαι άνθρωπος που μετράει τις ερωτικές του συντρόφους..» είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας