Στη χθεσινή δοκιμασία που θα έκρινε την είσοδό τους στο σπίτι του GNTM, οι παίκτες κλήθηκαν να… πλύνουν αισθησιακά ένα αυτοκίνητο.
Η σκηνή προκάλεσε γενικώς έντονες αντιδράσεις, με το Γιώργο Λιάγκα μεταξύ άλλων να λέει ότι είναι υποκριτικό να ενοχλείται κανείς από το Bachelor και όχι από το GNTM.
Στο χορό μπήκε και η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία ανέφερε ότι δυσαρεστήθηκε πολύ με τη συγκεκριμένη σκηνή.
Άλλωστε, όπως ξεκαθάρισε, το GNTM γενικώς την κάνει να αισθάνεται περίεργα ως γυναίκα – ενώ φρόντισε να τονίσει ότι δεν το έχει παρακολουθήσει ποτέ.
Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου είπε:
«Δεν έχω δει ποτέ το GNTM, δεν με τραβάει να το δω, δεν έχω κάτι να μάθω από αυτό. Μπορεί να σου δίνει χρήσιμες συμβουλές για το πώς να ποζάρεις, αλλά δεν είμαι μοντέλο.
Δεν μου άρεσε αυτό που εισέπραξα, με έκανε να νιώσω περίεργα ως γυναίκα για το πώς, και μιλάω ως Ιωάννα, πλασάρεις τη θηλυκότητά σου, πώς αγκαλιάζεις τη θηλυκότητά σου και το sexiness που καλό είναι να απελευθερώνεται, με ποιο τρόπο βγαίνει και που μπορεί ένα μήνυμα να οδηγήσει και να εκλάβεις άλλα πράγματα.
Είναι ένας περίεργος χρόνος, ένας περίεργος γενικά τρόπος να συζητάμε πράγματα και πρέπει θεωρώ γενικά, ειδικά στην τηλεόραση, οτιδήποτε προβάλλεται να είναι πολύ πιο προσεκτικό απ’ ότι άλλες φορές».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας