Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δύσκολη νίκη για τη Φενερμπαχτσέ πριν τον Ολυμπιακό (1-2)

Δύσκολη νίκη για τη Φενερμπαχτσέ πριν τον Ολυμπιακό (1-2)

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού, επικράτησε εκτός έδρας της Χαταϊσπόρ με 2-1 και ανέβηκε στην κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος.

Τρίποντο πριν τον Ολυμπιακό για την Φενερμπαχτσέ, με την ομάδα του Βίτορ Περέιρα λίγες ημέρες πριν τη μάχη με τους Πειραιώτες (30/9), να επικρατεί εκτός έδρας της Χαταϊσπόρ με 2-1 για την 7η αγωνιστική και να ανεβαίνει στην κορυφή  της βαθμολογίας με 16 πόντους.

Το συγκρότημα του Περέιρα τα βρήκε… σκούρα στο «Antakya Atatürk Stadyumu», αλλά στο τέλος κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 17’ με τον Ρόσι (17’), ενώ δώδεκα λεπτά αργότερα έκαναν το 2-0 με τον Νόβακ. Μάλιστα και τα δύο γκολ τα έφτιαξε ο Βαλένσια. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 70’ μείωσαν σε 2-1 με τον Σεντ-Λουίς, αλλά στο τελευταίο 20άλεπτο δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης.

Οσον αφορά στον Δημήτρη Πέλκα, ο Έλληνας μέσος μπήκε ως αλλαγή στο 86’ στη θέση του Ρόσι.

Η ενδεκάδα της Φενέρ (3-4-3): Μπαγιντίρ, Νόβακ, Μιν-Γιάε, Σάλαϊ, Καντιόγλου, Γιαντάς (61’ Κρέσπο), Λουίς Γκουστάβο, Γκιουμουσκαγιά (86’ Εζίλ), Μπερίσα, Βαλένσια (61’ Οσάγι-Σάμουελ), Ρόσι (86’ Πέλκας).

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024