Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγκιμπού Καμαρά – «Ξέρω την σημασία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό»

Αγκιμπού Καμαρά – «Ξέρω την σημασία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό»

Ο Αφρικανός, που σκόραρε στο παιχνίδι με τον Αστέρα, μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού στην Τρίπολη και έδωσε το σύνθημα ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε στην Τρίπολη του Αστέρα με 2-0  για την 4η αγωνιστική της Superleague, με τον Αγκιμπού Καμαρά να πετυχαίνει το δεύτερο τέρμα των Πειραιωτών.

Ο Αφρικανός μετά το τέλος του παιχνιδιού μίλησε για τη νίκη στην Τρίπολη και έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό. «Ξέρω πόσο σημαντικά είναι τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε αρχίσει να προετοιμαζόμαστε πνευματικά και σωματικά», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Αγκιμπού Καμαρά είπε μεταξύ άλλων στη NOVA για:

Την εικόνα του και τα ματς με Παναθηναϊκό: «Ο προπονητής ξέρει πως είμαι ένας παίκτης που θα τον σεβαστεί και θα προσπαθήσω να κάνει πράξη ότι μου ζητά.

Ξέρω πόσο σημαντικά είναι τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε αρχίσει να προετοιμαζόμαστε πνευματικά και σωματικά για αυτό».

Το εάν έχει όνειρο να πάρει μεγάλη μεταγραφή όπως ο Τσιμίκας: «Δεν ξέρω που έχουν πάει οι παίκτες που ήταν εδώ. Εγώ είμαι επικεντρωμένος εδώ στον Ολυμπιακό».

Το τι του αρέσει στην Ελλάδα και το τι όχι: «Μου αρέσουν όλα. Νιώθω πολύ καλά. Δεν υπάρχει κάτι που να μην πηγαίνει καλά. Όλοι μου συμπεριφέρονται σαν να είμαι το παιδί τους».

Το ποιος τον προστατεύει πιο πολύ και τον Μαντί Καμαρά: «Ναι. Όλοι με προστατεύουν και με προσέχουν. Όλοι με έχουν προστατευόμενό τους. Ο Μαντί είναι αδερφός μου. Ανταλλάζουμε συμβουλές και ιδέες».

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024