Champions League – Μεγάλες αναμετρήσεις σε Μιλάνο και Λίβερπουλ
Ίντερ – Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ – Μίλαν είναι τα δύο παιχνίδια που ξεχωρίζουν από το αποψινό πρόγραμμα του Champions League
Βραδιά Champions League Νο 2 απόψε.
Μετά το… αεράτο διπλό της Μπάγερν στο «Καμπ Νόου» και το ξεκίνημα με το δεξί για την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Τσέλσι, σειρά παίρνουν οι ομάδες της δεύτερης βραδιάς, με το ντέρμπι του «Άνφιλντ» ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μίλαν και εκείνο του «Μεάτσα» μεταξύ της Ίντερ και της Ρεάλ να ξεχωρίζουν.
Στο Μιλάνο, η Ίντερ υποδέχεται τη Ρεάλ (22:00) για τον 4ο όμιλο, με τις δύο ομάδες να επιθυμούν να ξεκινήσουν τη διοργάνωση με το δεξί.
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η «πρωτάρα» Σέριφ θα υποδεχτεί στη Μολδαβία τη Σαχτάρ (19:45).
Στο «Άνφιλντ», η Λίβερπουλ θα φιλοξενήσει τη Μίλαν (22:00), σε ένα ακόμη σπουδαίο ευρωπαϊκό παιχνίδι, που στους περισσότερους ξυπνά μνήμες από το 2005 και το έπος της Κωνσταντινούπολης. Στον ίδιον όμιλο η Ατλέτικο θα υποδεχτεί στη Μαδρίτη την Πόρτο (22:00).
Ντεμπούτο με τη φανέλα της Παρί στο Champions League αναμένεται να κάνει ο Λιονέλ Μέσι, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπριζ (22:00), ενώ η φιναλίστ του περασμένου τελικού, Μάντσεστερ Σίτι, θα φιλοξενήσει τη Λιψία (22:00).
Αναλυτικά το αποψινό πρόγραμμα του Champions League:
1ος όμιλος
Μάντσεστερ Σίτι – Λιψία (22:00)
Μπριζ – Παρί Σεν Ζερμέν (22:00)
2ος όμιλος
Ατλέτικο Μαδρίτης – Πόρτο (22:00)
Λίβερπουλ – Μίλαν (22:00)
3ος όμιλος
Μπεσίκτας – Ντόρτμουντ (19:45)
Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Άγιαξ (22:00)
4ος όμιλος
Σερίφ Τίρασπολ – Σαχτάρ Ντόνετσκ (19:45)
Ίντερ – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
- Βίρτους Μπολόνια – Χάποελ Τελ Αβίβ 74-79: Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Ιτούδη και κορυφή στη Euroleague
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)








































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)


![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442