Η ομάδα του MEGA Καλημέρα συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα από το χώρο της τηλεόρασης, μαζί με πλούσιο παρασκήνιο.
Ο τραγουδιστής Παναγιώτης Ψάλτης που είχε πει το «Άγγελέ μου» και ήταν στο Fame Story θέλησε να κάνει επανεκκίνηση στην καριέρα του και πήγε στο The Voice. Μάλιστα, πέρασε στην ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στο Fame Story.
Την ίδια ώρα, η πρεμιέρα του Dancing with the Stars φαίνεται πως θα καθυστερήσει, καθώς έχουν εντοπιστεί δύο κρούσματα κοροναϊού στην παραγωγή του τηλεοπτικού show.
Τέλος, η Δήμητρα Κατσαφάδου φαίνεται πως αναλαμβάνει δική της εκπομπή στη θέση της Αντελίνας Βαρθακούρη.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.