Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Παλιοσπύρου - «Γιατί έδειξα το καμένο πρόσωπό μου - Θα πάω στο δικαστήριο χωρίς να ντρέπομαι και να φοβάμαι»

Ιωάννα Παλιοσπύρου – «Γιατί έδειξα το καμένο πρόσωπό μου – Θα πάω στο δικαστήριο χωρίς να ντρέπομαι και να φοβάμαι»

Την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου ξεκινά η δίκη για την επίθεση με το βιτριόλι, με θύμα την 35χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου, το πρωί της 20ής Μαΐου 2020

Έτοιμη να βρεθεί απέναντι στον εφιάλτη της, τη γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή βρίσκεται η Ιωάννα.

Την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου ξεκινά η δίκη για την επίθεση με το βιτριόλι, με θύμα την 35χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου, το πρωί της 20ής Μαΐου 2020.

Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο θα ζωντανέψει…

Θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή

Δεκαέξι μήνες μετά την επίθεση που δέχθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου με καυστικό υγρό από την κατηγορούμενη, την ώρα περίμενε το ασανσέρ για να ανέβει στο γραφείο της, στην Καλλιθέα, οι δύο γυναίκες θα συναντηθούν ξανά, αυτή τη φορά στην αίθουσα των δικαστηρίων…

Η 36χρονη δράστρια βρίσκεται αντιμέτωπη με το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, βάσει του παραπεμπτικού βουλεύματος που εκδόθηκε τον περασμένο Μάιο.

Λίγες ημέρες πριν η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρεθεί βρεθεί αντιμέτωπη με τον εφιάλτη της, μιλάει στο MEGA για όσα βίωσε, καθώς και για αυτά που την κράτησαν στη ζωή, αλλά και τη δικαίωση που περιμένει.

«Θα πάω στο δικαστήριο χωρίς να ντρέπομαι και χωρίς να φοβάμαι»

«Σκοπός της ανάρτησης ήταν να εξηγήσω με τη δύναμη της εικόνας και όχι με λόγια, τις συνέπειες αυτής της επίθεσης στην υγεία μου, οι οποίες είναι μη αναστρέψιμες και θα μου αφήσουν για πάντα μια μόνιμη αναπηρία και παραμόρφωση» λέει, μιλώντας στο Live News και εξηγεί την απόφασή της να δημοσιεύσει τις σοκαριστικές φωτογραφίες.

«Η πίεση των ημερών είναι μεγάλη. Κάποιοι πολύ δικοί μου άνθρωποι με συμβουλεύουν να σκεφτώ ξανά την παρουσία μου στην εκδίκαση της υπόθεσης και να μην πιέσω τον εαυτό μου, φοβούμενοι ότι δεν θα μπορέσω να το διαχειριστώ» συμπληρώνει.

«Όμως θέλω να είμαι εκεί. Χωρίς να ντρέπομαι και χωρίς να φοβάμαι. Γιατί τους φόβους μου επιλέγω πάντα να τους αντιμετωπίζω. Ελπίζω η αγκαλιά του κόσμους να μου δώσει το κουράγιο. Και ελπίζω την παραδειγματική τιμωρία της δράστιδος για να μην βρεθεί ποτέ ξανά άλλος άνθρωπος στη θέση μου» καταλήγει.

Φωτογραφίες γροθιά στο στομάχι… [ΣΚΛΗΛΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ]

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Πέμπτη, η Ιωάννα δημοσίευσε στα Social Media εικόνες από την επίθεση τον Μάιο του 2020. Με τις αναρτήσεις της η άτυχη κοπέλα αποκαλύπτει πώς ήταν το πρόσωπο και το χέρι της μετά το πρώτο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε, λίγες μέρες μετά την επίθεση που δέχτηκε.

«Ξέρω πως πολλοί δεν κατανοούν… δεν αντιλαμβάνονται… πόσο πόνο, πόση αδικία και πόση απόγνωση κρύβει αυτή η φωτογραφία.

Είναι μόνο μια ένδειξη… από το πρώτο μου χειρουργείο.

Θα ακολουθήσουν δεκάδες. Όχι για να γίνω όμορφη γυναίκα, μόνο για να είμαι φυσιολογικός άνθρωπος. Ποια δικαιοσύνη το αποκαθιστά αυτό; 15/9».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024