Σε σοκ βρίσκεται η Ελένη Φουρέιρα μετά από την είδηση του θανάτου του φίλου της και στενού της συνεργάτη Mad Clip, ο οποίος τα ξημερώματα της Πέμπτης σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.
Οι δύο καλλιτέχνες λίγο πριν το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του 34χρονου τράπερ ήταν μαζί στο γάμο των φίλων τους.
Και οι δύο τραγούδησαν μαζί για να τιμήσουν το νεόνυμφο ζευγάρι τον Γιώργο Μπενιουδάκη (σκηνοθέτη και φωτογράφο) και τη Λία Παπαδοπούλου (PR manager της Panik Records).
Συντετριμμένη από το χαμό του φίλου της η Ελένη Φουρέιρα πριν από λίγη ώρα ανέβασε «μαύρο» στο λογαριασμό της στο Instagram προς ένδειξη πένθους.
O αδικοχαμένος τράπερ, είχε κυκλοφορήσει μόλις πριν λίγο καιρό ένα νέο τραγούδι στο οποίο συνεργάστηκε με την Ελένη Φουρέιρα, τραγούδι το οποίο αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό, κερδίζοντας δεκάδες εκατομμύρια «χτυπήματα».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας