Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κώστας Τριανταφυλλόπουλος - Το ξεκαρδιστικό επεισόδιο του «50-50» με τον «Ιπποκράτη»

Κώστας Τριανταφυλλόπουλος – Το ξεκαρδιστικό επεισόδιο του «50-50» με τον «Ιπποκράτη»

Ο σπουδαίος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου (21/8) και η ερμηνεία του στην κωμική σειρά του MEGA έχει μείνει αξέχαστη.

Στη θλίψη έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικό κόσμος από τον θάνατο του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου. Ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 65 ετών απροσδόκητα το πρωί του Σαββάτου (21/8), με τους φίλους και συνεργάτες του να τον αποχαιρετούν με τον δικό τους τρόπο. Ανάμεσα σε αυτούς ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Χάρης Ρώμας.

Ο  Κώστας Τριανταφυλλόπουλος έγραψε τη δική του ιστορία στο ελληνικό θέατρο, το οποίο υπηρέτησε με αφοσίωση. Επίσης. άφησε το στίγμα του τόσο στον κινηματογράφο, όσο και στην τηλεόραση. Όλα τα χρόνια της καριέρας του ερμήνευσε πολλούς ρόλους όμως αυτός που έχει μείνει αξέχαστος είναι του Ιπποκράτη Μπελούτση στην κωμική σειρά του MEGA, 50-50.

Ο ηθοποιός είχε παίξει τον αδερφό του Αλκιβιάδη, στο 41ο επεισόδιο του έβδομου κύκλου και η σκηνή στο τσιπουράδικο με τον Παύλο, τον Μίμη και τον Νικηφόρο ήταν -και παραμένει- μοναδική.

Συγκεκριμένα: Οι τρεις φίλοι και ο Ιπποκράτης γίνονται φέσι στο τσιπουράδικο με αφορμή το μνημόσυνο του Αλκιβιάδη. Ο Παύλος κάνει μεταμεσονύχτια επίσκεψη στην Ειρήνη. Ο Νικηφόρος καταλήγει μαζί με τον Ιπποκράτη στο σπίτι της Ελισάβετ ενώ ο Μίμης καλείται να δώσει εξηγήσεις στην Ξανθίππη για το σουτιέν που βρίσκεται όλως τυχαίως στην τσέπη του.

Ο Κίμωνας υποψιάζεται ότι η Βίβιαν δεν γύρισε κοντά του επειδή τον αγαπάει αλλά για να πραγματοποιήσει τις φιλοδοξίες της. Η Μαρία ανήσυχη με την ολονύχτια απουσία του Παύλου τον ψάχνει παντού και καταλήγει στην Ειρήνη. Παραλίγο να τον κάνει τσακωτό. Η Ειρήνη τον καλύπτει. Οι δυο πρώην σύζυγοι έπειτα από αμοιβαίες εξηγήσεις καταλήγουν στο κρεβάτι. Τέλος, η Ελισάβετ «θαμπώνεται» από την προσωπικότητά του Ιπποκράτη και αρχίζει να υποκύπτει στο φλερτ του. Ο Νικηφόρος ζηλεύει θανάσιμα.

Δείτε παρακάτω ένα απόσπασμα

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024