Μυτιλήνη – Επίθεση κατά αστυνομικών -Οκτώ συλλήψεις
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει τα αδικήματα, της βίας κατά υπαλλήλων, της στάσης, της απειλής, της εξύβρισης, της πρόκλησης σωματικής βλάβης
Όλα ξεκίνησαν από μία καταγγελία για… διατάραξη κοινής ησυχίας – Οι συλληφθέντες προκάλεσαν φθορές και στο περιπολικό – Η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει τα αδικήματα, της βίας κατά υπαλλήλων, της στάσης, της απειλής, της εξύβρισης, της πρόκλησης σωματικής βλάβης
Συνελήφθησαν, στην Καλλονή της Λέσβου, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, με τη συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Καλλονής, οκτώ άτομα (επτά άνδρες και μια γυναίκα).
Οι συλληφθέντες δρώντας από κοινού με άλλους και συγκεκριμένα περί τα 20 άτομα στο σύνολο τους, αρνήθηκαν να συμμορφωθούν σε υποδείξεις αστυνομικών που κλήθηκαν να διερευνήσουν καταγγελία για διατάραξη κοινής ησυχίας. Συγκεκριμένα τους εξύβρισαν, τους απείλησαν, κινήθηκαν εναντίον τους και τραυμάτισαν αστυνομικό, ενώ προκάλεσαν και φθορές σε περιπολικό όχημα. Κατά την εξέλιξη του περιστατικού, αστυνομικός έριξε με το όπλο του προειδοποιητικές – εκφοβιστικές βολές σε ασφαλή κατεύθυνση.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε και με την οποία παραπέμπονται να δικαστούν αύριο με τη διαδικασία του αυτοφώρου οι οκτώ συλληφθέντες, περιλαμβάνει τα αδικήματα, της βίας κατά υπαλλήλων, της στάσης, της απειλής, της εξύβρισης, της πρόκλησης σωματικής βλάβης (τετελεσμένη και σε απόπειρα), της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και της διατάραξης ησυχίας.
- Ευαγγελία Συριοπούλου: Η μητρότητα, η δουλειά κι ένας ρόλος που αλλάζει τις ισορροπίες
- Χωρίς Άλισον η Λίβερπουλ στους προημιτελικούς με την Παρί
- Η Tudor απογειώνεται με τους Flying Bulls
- Εντυπωσιακές εικόνες από την Τήνο: Η κακοκαιρία «μετέτρεψε» τη θάλασσα σε καφέ μέσα σε λίγα λεπτά
- ΔΥΠΑ: Μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη η προθεσμία για το πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων
- Νέα σενάρια για Ολυμπιακό και Ρόντεν (vids)
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη Βουλή τα διαβιβασιστικά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τις νέες δικογραφίες
- Υπογραφή Μνημονίου Συναντίληψης και Συνεργασίας μεταξύ ΔΑΟΕ και JTI Hellas
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442