Εντονη οσμή καπνού υπάρχει διάχυτη τις τελευταίες ώρες σε αρκετές περιοχές της Θεσσαλονίκης.
Δεκάδες κλήσεις
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, το 199 έχει δεχθεί δεκάδες τηλεφωνήματα τα οποία αναφέρουν έντονη οσμή καμένου.
Πολίτες από την Καλαμαριά μέχρι το Ωραιόκαστρο επιβεβαιώνουν με αναφορές τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το γεγονός.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, δεν υπάρχει σε εξέλιξη περιστατικό από το οποίο να προέρχεται η οσμή.
Αναφορά πυροσβεστών
Σε αναφορά, στο facebook, Πυροσβεστών του 3ου Πυροσβεστικού Σταθμού Θεσσαλονίκης σημειώνεται ότι ενδεχομένως τη μυρωδιά καμένου φέρνει ο άνεμος από πυρκαγιές – που βρίσκονται υπό έλεγχο – ανατολικά και δυτικά της Θεσσαλονίκης (Καρδία – Λιβάδι).
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.