Στην περιοχή του Μαρκόπουλου, μηχανήματα του Δήμου και του στρατού ανοίγουν αντιπυρικές ζώνες, προκειμένου να ανακόψουν την πορεία της πυρκαγιάς.
«Νωρίς το απόγευμα πέρασε η πυρκαγιά από την πάνω μεριά της εθνικής προς την κάτω. Έχει μπει μέσα στη χαράδρα και χρειάζεται να κάνουμε αντιπυρικές ζώνες για να μπορέσουν να επιχειρήσουν τα πεζοπόρα τμήματα», είπε στην κάμερα του MEGA ο δήμαρχος Αχαρνών.
«Εδώ είναι ο κόμβος του Μαρκόπουλου. Η πυρκαγιά πάει προς Μαλακάσα. Είχαμε πριν μια αναζωπύρωση στον ύψος του Πολυδενδρίου, αλλά έχει πέσει τώρα και δεν είναι επικίνδυνη», πρόσθεσε ο ίδιος.
Κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών λήψεων στις 06:30 το πρωί της Παρασκευής για τις Πανελλαδικές διαπιστώθηκε αδυναμία παραλαβής θεμάτων από το Σύστημα Ασφαλούς Μετάδοσης του Ε.Κ. Αλοννήσου
Σε μαθήματα προσανατολισμού εξετάζονται σήμερα στις Πανελλαδικές οι υποψήφιοι των ΓΕΛ - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζουν τις εκτιμήσεις για τη δυσκολία των θεμάτων