Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Αποκαλύπτει τον λόγο που απείχε τηλεοπτικά μετά την «Λάμψη»

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Αποκαλύπτει τον λόγο που απείχε τηλεοπτικά μετά την «Λάμψη»

«Δεν δίνουν την ευκαιρία να κάνεις και κάτι άλλο», σημειώνει μεταξύ άλλων.

Η «Λάμψη» είναι η μακροβιότερη σειρά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Για 14 ολόκληρα χρόνια προβαλλόταν από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 όλες τις καθημερινές. Συγκεκριμένα, ξεκίνησε στις 16 Σεπτεμβρίου 1991 και ολοκληρώθηκε στις 29 Ιουλίου 2005, γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία.

Ένας από τους ηθοποιούς που γνώρισε το κοινό μέσα από την σειρά αυτή ήταν ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος, που φέτος συμμετείχε στο καστ των «8 Λέξεων» επιστρέφοντας δυναμικά στην μικρή οθόνη ύστερα από πολλά χρόνια.

Ο ηθοποιός ήταν σήμερα καλεσμένος  στο «Καλοκαίρι #not» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τηλεοπτική επιτυχία που γνώρισε μέσα από την «Λάμψη» αλλά και στην αποχή που ήρθε μετά από αυτή.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, «δεν ήταν καθόλου δική μου επιλογή να απέχω τηλεοπτικά μετά την Λάμψη. Όπως φαντάζομαι πως δεν ήταν και επιλογή κανενός άλλου από την Λάμψη που απείχε από την τηλεόραση τόσο καιρό. Δυστυχώς υπάρχουν εδώ κάποιες νοοτροπίες που τελειώνοντας μια δημοφιλής σειρά και δη καθημερινή και σαπουνόπερα… στιγματίζεσαι. Σε κατατάσσουν σε αυτό το είδος των ηθοποιών και των ρόλων. Δεν δίνουν την ευκαιρία να κάνεις και κάτι άλλο. Και όταν τελείωσε αυτή η σειρά, όλοι μας βρεθήκαμε εκτός τηλεόρασης».

«Μέχρι που βρέθηκε ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος δεν είχε τέτοιο πρόβλημα. Άλλη πρόταση νωρίτερα για τηλεόραση δεν υπήρξε» πρόσθεσε.

«Δεν είμαι από αυτούς που το κυνηγάνε. Να σηκωθώ το πρωί, να πάρω τηλέφωνο τον φίλο μου, τον γνωστό, τον σκηνοθέτη, τον παραγωγό και να ρωτήσω εάν έχουν κάτι για μένα» συνέχισε και υπογράμμισε: «Είναι η νοοτροπία μου τέτοια. Δεν το κατακρίνω που το κάνουν αυτό άλλοι, ξέρω πολλούς. Δεν είναι, όμως, στον χαρακτήρα μου».

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024