Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στον 3ο προκριματικό γύρο
Η κλήρωση για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (19/7) και ο Ολυμπιακός θα μάθει το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλός του, εάν αποκλείσει την Νέφτσι Μπακού.
Στη μάχη των προκριματικών του Champions League ρίχνεται ο Ολυμπιακός, με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να αντιμετωπίζει στον δεύτερο γύρο την Νέφτσι Μπακού.
Ο σύλλογος από το Αζερμπαϊτζάν στον πρώτο προκριματικό γύρο απέκλεισε με δύο νίκες την Ντιναμό Τιφλίδας από την Γεωργία, επικρατώντας και στα δύο παιχνίδια με 2-1.
Μαζί με τον αντίπαλό του στον β’ προκριματικό, ο Ολυμπιακός έμαθε και τα 6 ζευγάρια από τα οποία θα προκύψει η ομάδα που θα παίξει στον 3ο γύρο, εάν αποκλείσει τους Αζέρους.
Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι θα είναι στους ισχυρούς καθ’ όλη τη διάρκεια της προκριματικής φάσης, έχουν 43.000 βαθμούς και στον γ’ γύρο θα βρουν στον δρόμο τους μία από τις 12 ομάδες, που είναι στο γκρουπ των ανίσχυρων.
Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Δευτέρα (19/7), πριν την έναρξη του β’ προκριματικού, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του 3ου γύρου και οι Πειραιώτες θα μάθουν το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλός τους, εάν βέβαια επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά και αποκλείσουν την Νέφτσι.
Οι πρώτοι αγώνες του γ’ προκριματικού γύρου θα πραγματοποιηθούν στις 3 και 4 Αυγούστου, ενώ οι ρεβάνς είναι προγραμματισμένες για τις 10 του ίδιου μήνα.
Τα δεδομένα για τα playoffs
Ο Ολυμπιακός, ανεξάρτητα από ποια ομάδα θα βρει απέναντί του, θα είναι φαβορί – βάσει ονόματος – και στον γ’ προκριματικό γύρο. Αν προκριθεί στα playoffs θα βρεθεί ένα βήμα πριν από την είσοδό του στους ομίλους του Champions League.
Όπως προαναφέραμε, η ομάδα του Πειραιά θα είναι στους ισχυρούς και στα playoffs. Μαζί με τους Ερυθρόλευκους θα βρίσκεται σίγουρα η Σάλτσμπουργκ και πιθανότατα η Σλάβια Πράγας. Αν καταφέρει η Ντιναμό Ζάγκρεμπ να προκριθεί στα playoffs, θα βρεθεί επίσης στο γκρουπ των ισχυρών. Στους ανίσχυρους θα βρίσκεται σίγουρα η Μπρόντμπι και πιθανότατα η Ρέιντζερς, ενώ μετά τον τρίτο προκριματικό γύρο θα γίνουν γνωστές οι άλλες δύο ομάδες που θα συμπληρώσουν το καρέ.
Η κλήρωση για τα playoffs θα πραγματοποιηθεί στις 2 Αυγούστου, ενώ οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 17 ή 18 Αυγούστου και οι ρεβάνς στις 24 ή 25 του ίδιου μήνα.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι σε καθεστώς πίεσης εδώ και ένα διάστημα, η Χάποελ Τελ Αβίβ χάνει συνέχεια και η διοίκηση και ο Όφερ Γιανάι κάνει σκέψεις για τον Έλληνα τεχνικό.
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης Betsson, Ρίτσαρντ Σιάο παραχώρησε δηλώσεις και μίλησε για την πορεία μέχρι τώρα, αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας και για τις διαφορές ανάμεσα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και το NBA
Η Εθνική πόλο γυναικών κοντράρεται απόψε (19:15) με την Ιταλία, στοχεύοντας στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Στην Αμερική, με αφορμή το ενδιαφέρον των Γουόριορς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αποκάλυψαν την απόφαση των Μιλγουόκι Μπακς για το μέλλον του Greek Freak.