Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα με 3-0 του Άρη στην πρόβα τζενεράλε του πριν από τα πρώτα επίσημα ματς της σεζόν κόντρα στη Νέφτσι Μπακού για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.
Με ανάρτησή του στα social media ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στην επιστροφή της ομάδας στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ έδωσε και το σύνθημα ενόψει της νέας σεζόν.
Η ανάρτηση του Μαρτίνς:
«Ο πρώτος εντός έδρας αγώνας μας και η πρώτη από τις πολλές νίκες που θα ακολουθήσουν!»
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Ματίας Λεσόρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια, χάρη στην οποία ο Παναθηναϊκός πήρε το πλεονέκτημα έδρας από τους Ισπανούς
Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου… τερμάτισαν την πίστα του ποδοσφαίρου! Ανεπανάληπτη παράσταση, διαφήμιση του ποδοσφαίρου με 9 γκολ (!) και μια ρεβάνς που ήδη αναμένουμε με λαχτάρα για να μάθουμε τον φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ και να «χορτάσουμε» ξανά… αστεράτο ποδόσφαιρο.