Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Ποιους «κόβει» από τη λίστα ο Πέδρο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Ποιους «κόβει» από τη λίστα ο Πέδρο Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός θα δώσει μέχρι το βράδυ τη λίστα για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League κόντρα στη Νέφτσι Μπακού

Ο Ολυμπιακός έμαθε τον αντίπαλό του για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, ο οποίος θα είναι η Νέφτσι, με το πρώτο ματς να είναι στις 20:00 στο Αζερμπαϊτζάν.

Οι Ερυθρόλευκοι μετρούν αντίστροφα για το πρώτο ματς με τη Νέφτσι, ενώ στην πρόβα τζενεράλε επικράτησαν με 3-0 του Άρη στο Καραϊσκάκη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε αρκετά πράγματα στο φιλικό με τους Κίτρινους, ενώ έχει αποφασίσει και ποιοι θα είναι στην ευρωπαϊκή λίστα για το δεύτερο προκριματικό γύρο, αλλά και ποιοι θα «κοπούν».

Οι περιορισμοί είναι συγκεκριμένοι και δεδομένοι, ενώ επιτρέπεται μετά τη δήλωση της λίστας να προχωρήσει μια ομάδα σε δύο το πολύ αλλαγές μέχρι και 24 ώρες πριν από την έναρξη του πρώτου παιχνιδιού.

Αυτήν τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει 22 ξένους στο ρόστερ του, εκ των οποίων μόνο οι 17 μπορούν να δηλωθούν στη λίστα που θα δοθεί στην UEFA.

Από εκεί και πέρα θεωρείται δεδομένο πως ο Μαρτίνς θα αφήσει εκτός τους Πέπε και Τιάγκο Σίλβα, που αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός λίστας θα μείνει ο Σισέ, ενώ είναι αμφίβολο αν θα επιλεγεί ο Τόμας Βάτσλικ ή θα πάει με τους Τζολάκη και Κρίστινσον στα δύο πρώτα ευρωπαϊκά ματς.

Κλείνοντας όσον αφορά τη λίστα είναι και οι περιπτώσεις των Τικίνιο και Μπα, που είναι τιμωρημένοι με τρεις και μία αγωνιστική αντίστοιχα, αλλά πρέπει να δηλωθούν για να εκτίσουν τις ποινές τους.

Κατά πάσαν πιθανότητα εκτός θα είναι και ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024