Survivor: Χωρίς Νίκο Μπάρτζη και Άννα Μαρία Βέλλη ο τελικός – Η ανακοίνωση του Λιανού
Πολλοί είναι οι παίκτες που απουσιάζουν από το live του ριάλιτι επιβίωσης.
Η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του νικητή του Survivor ξεκίνησε επισήμως. Σε λίγες ώρες ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει είτε το όνομα του Σάκη Κατσούλη είτε του Ηλία Μπόγδανου.
Στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι, όπου διεξάγεται live ο τελικός έχει στηθεί ένα μεγάλο πάρτι με τους γονείς των δύο φιναλίστ και τους πρώην παίκτες να δίνουν το «παρών». Ωστόσο, αρκετές είναι και οι απουσίες.
Στην έναρξη του τελικού ο Γιώργος Λιανός καλησπέρισε τόσο το τηλεοπτικό κοινό όσο και τους ανθρώπους που βρίσκονται εκεί και ανέφερε ότι απουσιάζουν η Άννα Μαρία Βέλλη, ο Νίκος Μπάρτζης και η Αγγελική Λάμπρη.
Υπενθυμίσουμε πως από τον ημιτελικό του Survivor έλειπαν ο James Καφετζής η Νικολέτα Μαυρίδη, η Χριστίνα Κεφαλά, ο Περικλής Κονδυλάτος και ο Αλέξης Παππάς. Η Νικολέτα Μαυρίδη ανακοίνωσε πως έχει κοροναϊό, την ίδια αποκάλυψη έκανε και η Χριστίνα Κεφαλά, ενώ ο James Καφετζής αναμένει το αποτέλεσμα του μοριακού του τεστ.
«Έχουμε παλμό, έχουμε κέφι και θα έχουμε έναν υπέροχο τελικό. Το θέατρο είναι γεμάτο ελπίζω να έχετε πάρει και εσείς θέση στην τηλεόραση σας γιατί θα έχουμε μια υπέροχη βραδιά. Απόψε θα έχουμε την κατάληξη που όλοι περιμένουμε να δούμε ποιος είναι ο παίκτης που θα κερδίσει αυτό το έπαθλο, το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Μιλάμε για δύο παίκτες που έκαναν την πορεία τους έδωσαν τις εξετάσεις τους στους στίβους μάχης και δικαιολογημένα βρίσκονται εδώ. Είναι εδώ όλοι οι παλιοί παίκτες, οι παίκτες που πέρασαν από το Survivor να τους ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους. Δυστυχώς δεν είναι μαζί μας σήμερα η Αγγελική Λάμπρη, η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Νίκος Μπάρτζης να τους ευχαριστήσουμε και τους στέλνουμε την αγάπη μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.
- Στρατιωτικές δαπάνες: η νέα πραγματικότητα της ΕΕ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)























![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442