Λαχταριστές σφακιανές πίτες και πεντανόστιμα κρητικά καλτσούνια
Άρωμα Κρήτης στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη»
Την κρητική κουζίνα της Κρήτης τίμησε ο σεφ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» Απόστολος Ρουβάς, ετοιμάζοντας δύο από τις πιο διάσημες και νόστιμες συνταγές της.
Οι σφακιανές πίτες είναι γέννημα της Χώρας των Σφακίων και διάσημες όχι μόνο στην Κρήτη, αλλά και σε όλη την Ελλάδα.
Για τη ζύμη θα χρειαστούμε:
500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
290 ml νερό
1 κ.γλ. αλάτι
λίγο ελαιόλαδο
λίγο ξύδι
Για τη γέμιση:
800 γρ. ξινή μυζήθρα Κρήτης
Ακολουθήστε τις οδηγίες του Απόστολου Ρουβά και καλή σας όρεξη!
- Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος μιλά για πρώτη φορά για τη μάχη του με τον καρκίνο
- Ο Λανουά κρίνεται και από τους ξένους διαιτητές
- Παυλόπουλος: Η Δικαστική Εξουσία απομακρύνεται επικίνδυνα από τις ρίζες της χρησιμοποιώντας την Τεχνητή Νοημοσύνη
- Γιατί τα ζευγάρια τσακώνονται περισσότερο τα Χριστούγεννα;
- Καρίμ Χαν: Καταγγέλλει ότι τον απείλησε υψηλόβαθμος Βρετανός αξιωματούχος για την έρευνα σχετικά με το Ισραήλ
- Μυστικές συναντήσεις μεταξύ του FBI και του κορυφαίου διαπραγματευτή της Ουκρανίας
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Όταν ένας Οργανισμός στοχοποιεί μια υπάλληλο (Τυχεροπούλου) και πετάει τη μπάλα στην εξέδρα
- Ολυμπιακός: Το πρωί της Κυριακής (14/12) η άφιξη του Μόντε Μόρις στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442