O Χόρχε Κορέα αναμένεται να είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η πρώτη κίνηση ενίσχυσης του Άρη ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Οι κιτρινόμαυροι είχαν στην λίστα τους εδώ και αρκετό καιρό τον 28χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό της Μαρίτιμο. Ο ποδοσφαιριστής, όμως, είχε φτάσει μια ανάσα από συμφωνία με άλλη ομάδα.
Τελικά η συγκεκριμένη μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε και ο Άρης κινήθηκε άμεσα για την απόκτηση του. Έχει φτάσεi, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες σε συμφωνία τόσο με τον Κορέα όσο και με την Μαρίτιμο.
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ξεκίνησε τη καριέρα του από την Βελές Σάρσφιλντ, από την οποία το 2017 τον απέκτησε η Μαρίτιμο. Με τη φανέλα της πορτογαλικής ομάδας έχει 112 συμμετοχές, ενώ έχει σκοράρει και 10 γκολ.
Ο ποδοσφαιριστής δεν αποκλείεται, μάλιστα, να ταξιδέψει μέσα στις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη. Η μεταγραφή του, βέβαια, θα επισημοποιηθεί την 1η Ιουλίου, εκτός και αν το CAS βγάλει νωρίτερα απόφαση για την υπόθεση Ντουρμισάι.
LIVE: ΖΑΟΝ Κηφισιάς – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΖΑΟΝ Κηφισιάς – Ολυμπιακός για τον δεύτερο προημιτελικό των play offs του πρωταθλήματος της Volley League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.