Παίκτης του ΟΦΗ μέχρι το 2023 θα είναι ο Τζόναθαν Ντε Γκουμζάν. Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους Κρητικούς για άλλα δυο χρόνια και θα συνεχίσει να φορά τη μελανόλευκη φανέλα.
Ο 33άχρονος άσος ήταν καταλυτικός για τον ΟΦΗ στα playouts, σημειώνοντας 3 γκολ στην διαδικασία, ενώ συνολικά έκανε 17 συμμετοχές, με απολογισμό πέντε γκολ και μία ασίστ.
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Jonathan De Guzman, μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με θητεία στα πιο ανταγωνιστικά διεθνή πρωταθλήματα, θα συνεχίσει να φορά τα «ασπρόμαυρα» και να προσφέρει στην ομάδα μας για τα επόμενα δυο χρόνια.
Ο Ολλανδός μέσος εντάχθηκε στο ρόστερ του ΟΦΗ τον προηγούμενο Οκτώβριο και μέτρησε συνολικά 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Mε τα χρώματα του ΟΦΗ πέτυχε 5 γκολ, εκ των οποίων τα 3 στους αγώνες των playouts, όντας πρώτος σκόρερ της ομάδας μας στη διαδικασία. Με την εμπειρία και τις ικανότητές του έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην πορεία του ΟΦΗ και την παραμονή του στην Super League».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εξαιρετική επιθετική πολυφωνία απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα που δεν είχε λύσεις κι έτσι επικράτησε εύκολα στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Euroleague με 80-61.
Τζα Μοράντ και Ζακ Λαβίν είναι μερικά από τα ονόματα που «ακούγονται» για τους Μπακς προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραμείνει στο Μιλγουόκι.
Έγινε γνωστή η ημερομηνία άφιξης του Σαντίνο Αντίνο στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, με τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ να αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής (18/01).