Έλον Μασκ: Ο απίστευτος λόγος για τον οποίο πουλάει το σπίτι του
Ο 49χρονος δισεκατομμυριούχος με ανάρτησή του στο Twitter γνωστοποίησε την απόφαση του να πουλήσει και το τελευταίο του σπίτι
Την απόφασή του να πουλήσει και το τελευταίο σπίτι που έχει στην ιδιοκτησία του ανακοίνωσε ο Έλον Μασκ, μία εβδομάδα μετά το δημοσίευμα της ProPublica που ανέφερε ότι ο ίδιος αλλά και άλλοι δισεκατομμυριούχοι πληρώνουν μηδενικούς ή ελάχιστους φόρους στο αμερικανικό κράτος.
Με ανάρτηση στο Twitter ο CEO της Tesla γνωστοποίηση την απόφαση του να πουλήσει και το τελευταίο σπίτι που βρίσκεται στην ιδιοκτησία του.
Decided to sell my last remaining house. Just needs to go to a large family who will live there. It’s a special place.
— Elon Musk (@elonmusk) June 14, 2021
Ο 49χρονος δισεκατομμυριούχος είχε αποκαλύψει πριν από ένα χρόνο ότι έχει σκοπό να πουλήσει όλα του τα σπίτια και τα περισσότερα από τα περιουσιακά του στοιχεία, καθώς δέχεται συχνά επικρίσεις για τον τεράστιο πλούτο του.
Την προηγούμενη εβδομάδα, δημοσίευμα της ProPublica ανέφερε ότι ο Ίλον Μασκ, ο Τζεφ Μπέζος και ο Γουόρεν Μπάφετ, είχαν πληρώσει μικρό φόρο εισοδήματος σε σχέση με τον υπερβολικό πλούτο τους, επικαλούμενοι στοιχεία της Εσωτερικής Υπηρεσίας Εσόδων.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα μηδενικός ήταν ο φόρος που κλήθηκε να καταβάλει για τα εισοδήματα του 2018 και ο έτερος υπερδραστήριος και πολυπράγμων ανερχόμενος αστέρας του αμερικανικού επιχειρηματικού στερεώματος, ο ιδρυτής και μεγαλομέτοχος της εταιρείας κατασκευής αποκλειστικά ηλεκτρικών αυτοκινήτων Tesla.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Έλον Μασκ δεν πλήρωσε φόρους εισοδήματος το 2018, ενώ το 2015 και το 2017 πλήρωσε λιγότερο από 70.000 δολ.
- Γροιλανδία: Οι πάγοι της Αρκτικής λιώνουν και η γεωπολιτική σημασία της χώρας μεγαλώνει
- Συνταγή: Πουτίγκα σοκολάτας με κακάο
- Καιρός: Τετραήμερο ουκρανικό ψύχος θα σαρώσει τη χώρα – Η εξέλιξη των χιονοπτώσεων ανά περιοχή
- Εϊναι οι πιπεριές «ασπίδα» για το ανοσοποιητικό μας;
- Ο Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη – Η «Ιθάκη» βάζει σε κίνηση Ανδρουλάκη και Φάμελλο
- Λειψυδρία: Ελπιδοφόρα σημάδια από τον Μόρνο μετά τις αυξημένες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις
- «Τρέλα» η μεταφορά της Ταπισερί της Μπαγιέ για τον Ντέιβιντ Χόκνεϊ
- Τσακωμός: Τέσσερις τρόποι για να τον αποφύγεις στη σχέση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)





































































![Η Σέινμπαουμ ζήτησε από τις ΗΠΑ να μειώσουν την ζήτηση ναρκωτικών ανάμεσα στους νέους [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/sheinbaum321-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442