Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Μετά από την κοινή τους εμφάνιση πολλά ακούγονται για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον ράπερ Snik. Καθώς οι φήμες οργιάζουν θέλοντας τους δυο τους να είναι ζευγάρι, η Αλεξάνδρα έδωσε ξεκάθαρη απάντηση μέσω της εκπομπής «Έλα χαμογέλα!».
Η ίδια μίλησε στην κάμερα του Open και στον δημοσιογράφο, Γρηγόρη Μπάκα, υποστηρίζοντας πως με τον ράπερ είναι μόνο φίλοι.
«Είμαι μόνη, είμαι ελεύθερη και ωραία. Οι φήμες τα λένε αυτά για τον Snik. Η Αλεξάνδρα δεν το επιβεβαίωσε. Με τον Snik είμαστε φίλοι. Θα υπήρχε μια συνεργασία αν δεν έμπαινα στη Φάρμα. Είχαμε συζητήσει για ένα βίντεο κλιπ που δεν έγινε. Αυτό είναι όλο. Το παιδί είναι μια χαρά, συμπαθέστατος, τον εκτιμάω και είναι υπέροχος στη δουλειά του. Αλλά αυτή τη στιγμή είμαι μόνη μου» είπε η ίδια.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.