Ανήμερα της γιορτής αποκάλυψε ότι ξεκινά και επίσημα η συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια βρέθηκε σε ένα από τα μαγαζιά του συντρόφου της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής ΣουΚου Family για το νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα!
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πιο όμορφη από ποτέ, δήλωσε στην Μαρία Αντωνά: «Μου έχει λείψει πάρα πολύ η επαφή με τον κόσμο, μου έχει λείψει η δουλειά μου. Αυτό που μπορώ να πω στην παρούσα φάση είναι ότι μπαίνω σε μία πολύ όμορφη οικογένεια, γνώριμη για εμένα και είμαι πολύ ευτυχισμένη που, σήμερα ανήμερα της γιορτής μου, σηματοδοτείται ένα νέο ξεκίνημα για εμένα, σε ένα μέρος που επί της ουσίας μου άλλαξε την επαγγελματική μου ζωή.
Μέσα από τον ΣΚΑΪ, μέσα από το Survivor, μου ανοίχτηκε μία πόρτα και μου δόθηκε μια ευκαιρία στην τηλεοπτική μου καριέρα. Έτσι γυρνάω και χαίρομαι πολύ. Το τι θα κάνω, θα το δούμε…»! Και μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να μην ήθελε να αποκαλύψει τι θα κάνει, η chief content editor, Άλκηστις Μαραγκουδάκη ανέφερε ότι η παρουσιάστρια δεν θα κάνει μία εκπομπή, αλλά θα είναι σε περισσότερα από ένα πρότζεκτς στον ΣΚΑΪ!
«Ήρθε για να μείνει, δε θα την αφήσουμε να φύγει. Θα κάνει παραπάνω από ένα πρότζεκτ» τόνισε η κυρία Μαραγκουδάκη!
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας