Σε ρυθμούς Euro μπαίνει σιγά-σιγά η Εθνική Ιταλίας, με το τελευταίο τεστ ενόψει της ευρωπαϊκής διοργάνωσης να είναι αυτό κόντρα στο Σαν Μαρίνο.
Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, αφού υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του έως το 2026, ανακοίνωσε τους 33 εκλεκτούς για το φιλικό με τη γειτονική χώρα (28/5).
Το παράδοξο όμως είναι πως πιο πολύ μοιάζει με μεικτή της Serie A, αφού οι 29 από αυτούς προέρχονται από την εγχώρια λίγκα.
Μόνο η τριάδα της Παρί Σεν Ζερμέν (Βεράτι, Φλορέντσι, Κεν) και ο Γκρίφο της Φράιμπουργκ αποτελούν τις εξαιρέσεις στον κανόνα.
Αναλυτικά οι 33 ποδοσφαιριστές που θα έχει η Εθνική Ιταλίας στην αποστολή:
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.
Η νίκη της ΑΕΚ στην Τουρκία επί της Σαμσουνσπόρ της εξασφάλισε την βέβαιη πρόκριση στα πλέι-οφ του Conference League και παράλληλα... εκτόξευσε τις πιθανότητές της για το top-8 της διοργάνωσης.
Κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου γυναικών στην Ιταλία, η διαιτητής του αγώνα δέχθηκε λεκτική επίθεση από οπαδό, με την υπόλοιπη εξέδρα πάντως να αντιδρά έντονα εναντίον του...