Την άποψη ότι πιθανόν να χρειάζεται να εμβολιαζόμαστε κατά του κοροναϊού, κάθε χρόνο εξέφρασε, ο καθηγητής και αντιπρόεδρος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας Νίκος Τζανάκης.
Σχολιάζοντας τη συνέντευξη του προέδρου της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, o οποίος εκτίμησε ότι μετά την τρίτη δόση του εμβολίου θα χρειαστεί ετήσιος εμβολιασμός, ο κ. Τζανάκης είπε πως «δεν ξέρουμε ακόμα τι θα γίνει. Κατά πάσα πιθανότητα θα γίνονται αναμνηστικές δόσεις κάθε χρόνο».
Τόνισε, ωστόσο, στον Σκάι, ότι ο κ. Μπουρλά θα έπρεπε να τοποθετηθεί για το το ζήτημα του εμβολιασμού των φτωχών χωρών. «Δε μπορούμε εμείς να είμαστε προστατευμένοι και σε κάποιες χώρες όχι».
Το ίδιο έχει ζητήσει και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.
Τέλος, ο κ. Τζανάκης επεσήμανε ότι «η επιστήμη θα δώσει κάποια στιγμή τη λύση, αρκεί τώρα να πάμε να εμβολιαστούμε και να τηρήσουμε τους κανόνες».
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας