Ολοκληρώνεται σιγά σιγά ο δεύτερος κύκλος της σειράς εποχής του ANT1 «Άγριες Μέλισσες». Κάποιοι ήρωες στο φινάλε θα βρουν τον δρόμο τους ενώ κάποιοι άλλοι θα φύγουν από τη ζωή ολοκληρώνοντας τον κύκλο τους στο Διαφάνι.

Δύο εξ αυτών είναι η Σοφούλα και ο Άγγελος. Η ιστορία μεταξύ τους δεν έχει ολοκληρωθεί και στα επόμενα επεισόδια θα υπάρξουν εξελίξεις.

Στα προηγούμενα είδαμε την κόρη του Τόλια να παίρνει την απόφαση να εγκαταλείψει το μοναστήρι, κάτι που γέμισε με χαρά την οικογένειά της καθώς ελπίζουν έχει ξεπεράσει οριστικά την δραματική ιστορία με τον Μάνο Βόσκαρη. Η Σοφούλα αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της, να τα αφήσει όλα πίσω της, να είναι και πάλι χαρούμενη.

Στα επόμενα επεισόδια, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν σήμερα στο «Πρωινό», θα δούμε επανασύνδεση του Άγγελου με την Σοφούλα, καθώς ο έρωτας αυτός θα ξαναγεννηθεί. Θα δούμε και μια πρόταση γάμου – έκπληξη που θα γίνει ανοιχτά σε όλη την πλατεία του χωριού. Όλοι χαίρονται με το γεγονός αυτό. Ωστόσο, μένει άγνωστο αν όντως θα υπάρξει γάμος.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο