Έχει καταντήσει σύντομο ανέκδοτο, αλλά ναι, για άλλη μια φορά το Ρουκ Ζουκ κατάφερε να μας χαρίσει στιγμές απείρου κάλλους.
Λίγο ο χαλαρός αέρας της εκπομπής, λίγο η γλυκιά Ζέτα Μακρυπούλια, και οι παίκτες μοιάζουν πραγματικά να νιώθουν σαν στο σπίτι τους.
Τόσο σαν στο σπίτι τους, ώστε να μην έχουν τον παραμικρό δισταγμό να βρίσουν κανονικά και με τον νόμο στον αέρα της εκπομπής. Και μετά η Ζέτα προσπαθεί να… μαζέψει τα ασυμμάζευτα.
Αυτή τη φορά, η πανέμορφη παρουσιάστρια έμεινε πραγματικά με το στόμα ανοιχτό, όταν μια παίκτρια αναφέρθηκε κανονικότατα στα… γυναικεία γεννητικά όργανα.
Φυσικά, τέτοιου είδους στιγμές είναι που κάνουν τη συγκεκριμένη εκπομπή τόσο διασκεδαστική.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας